HYPO GOLD

2024 er året du skal nå dine mål, og jeg skal hjelpe deg over målstreken!

Enten du trenger å komme i gang, eller vite hvordan du skal gå frem når motivasjonen eller resultatene lar vente på seg, eller du har trent deg opp men vil vedlikeholde og bli enda sterkere, så har du kommet til rett sted!

29.01 starter jeg opp HYPO GOLD, medlemskapet som er bygget med DEG i tankene og som har som eneste mål å følge deg opp slik DU fortjener.

HYPO GOLD ER:

✔️ Livesendinger hver mandag kl 20 med meg, Sadie og team Hypopressiv trening Norge

✔️ 1-1 spørretimer på 5 minutter med PRO Trener to dager i uken, for å få svar på det du lurer på hvis du sitter fast med noe

✔️ En oversiktlig portal der du finner styrketrening, mobilitetstrening, avspenning og alternative hypopressive øvelser for hvert steg i kurset.

I korte trekk, den beste kombinasjonen av egentrening og oppfølging!

Du som allerede har Grunnkurset får eksklusiv tilgang til å bli med i HYPO GOLD til kun 399/mnd og beholder denne prisen så lenge du vil være med (selv om den går opp til 799/mnd den 29.01)

Livesendingene vil variere mellom:

✔️ Åpne spørretimer med meg, Sadie (du kan spørre om alt om kurset og utfordringene som oppstår under opptrening, og ellers om alt du vil som jeg kan svare på)

✔️ Felles treningstimer der du kan vise meg hvordan du trener serien din og få live tilbakemelding på teknikk (dette har vi gledet oss til, du skal ikke tenke «jeg er usikker på om jeg gjør det riktig»)

✔️ Åpne spørretimer med eksperter innen hormonbalanse, spenninger og smerter, styrketrening, og mye mer slik at du får den helhetlige hjelpen du fortjener!

HVORFOR HYPO GOLD?

Hvert år evaluerer jeg og teamet det vi gjorde året før, for å kunne tilby oppfølgingen som faktisk hjelper DEG med å nå dine mål. Etter å ha hørt på tilbakemeldinger fra flere hundre deltagere, har vi kommet frem til det vi mener er den mest brukervennlige, oversiktlige måten å støtte deg på slik at du får resultater med Grunnkurset.

Grunnkurset er bra, men har sine utfordringer:

Du er «alene» og det er du selv som må lage planen

Er du usikker på om du gjør noe feil, kan det være utfordrende å finne ut av det på egen hånd, eller via melding fra oss

Det kan være lett å miste motivasjonen hvis du ikke føler resultatene komme fort nok, og du ikke vet hva du skal prioritere for å komme videre

Med HYPO GOLD får du live oppfølging, felleskapet som vil motivere deg, og opptak av treningsøkter tilpasset hvert steg i kurset. Du har kun én livesendt time i uken til å forholde deg til, og den vil være nyttig uansett hvor du er i kurset.

(ingen binding)

NÅ KUN 799kr 399kr/md

2024 ER ÅRET DU SKAL BEVEGE DEG MED GLEDE!

Bli med i HYPO GOLD før tilbudet går ut 29.01.

(ingen binding)

NÅ KUN 799kr 399kr/md