Få kroppen til å fungere, og friheten tilbake!

ER LIVET DITT PÅ VENT PÅ GRUNN AV LEKKASJER, NEDPRESS I UNDERLIVET, VOND RYGG, BEKKENSMERTER, ELLER "GRAVID" MAGE?

Det finnes en enkel vei tilbake igjen til en sterk kropp som fungerer (uten at du trenger å tenke på den hele tiden). Og den veien inneholder hverken operasjon eller utallige knipeøvelser!

Hypopressiv Trening Norge - nettkurset som har endret livet til 7000+ kvinner!

Du kan gjøre noe med inkontinens, underlivproplaps, delte magemuskler og smerter i rygg og bekken på kort tid!


Hypopressiv Trening Norge metoden er en helt unik måte å trene opp kjernen og bekkenbunnen - ulikt alt du har prøvd før! Med bare 10-15 minutter daglig kan du se kjempestore resultater.


Dette kurset er din billett til en kropp som fungerer, uten at du trenger å tenke på den hele tiden. Over 7000 norske kvinner har fått et bedre liv med oss, nå er det din tur!

Jeg heter Sadie – jeg tok Hypopressiv Trening til Norge fordi det reddet livet mitt

Etter at jeg fødte datteren min hadde jeg konstant nedpress, vondt i ryggen, bekkenet og hoftene. Og så fortsatt gravid ut mange måneder etter fødselen. Jeg prøvde å få hjelp, men fikk høre igjen og igjen at jeg måtte knipe, og at det kom til å gå over.


Det gjorde det ikke.


Jeg sleit med å tømme blæren og endetarmen helt. Kunne ikke leve i nærheten av et vanlig liv og bare så vidt ta meg av datteren min. Jeg var fortvilt, deprimert og prøvde alt jeg kom over av behandlinger og opptreningsformer. Men fikk aldri resultater. Til slutt ble jeg fortalt at operasjon var eneste utvei.


Ett år etter fødsel kjentes det ut som livet slik jeg kjente det var over – jeg ble forespeilet en fremtid som ufør. Men jeg nektet å gi opp – det måtte finnes en vei tilbake til et aktivt liv!

Jeg snublet over en spansk side om Hypopressiv Trening (jeg er tilfeldigvis vokst opp i Barcelona). Og det var som brikkene falt på plass. Det var logisk og gav mye mening, og forklarte hvorfor jeg ikke hadde blitt bedre av treningen jeg hadde prøvd! Jeg fant en trener på nett og satte i gang. Etter noen dager kunne jeg trille tur for første gang… Jepp. Du hørte riktig. Noen få dager.


Hypopressiv Trening tok meg fra et liv i smerter til en sterk kropp jeg kan stole på på kun noen måneder! Selv om det hadde gått lang tid, og selv om flere hadde konkludert med at den eneste løsningen for meg var operasjon og et liv uten aktivitetene jeg elsket. Nå er det din tur!

Som trebarnsmamma har jeg erfart hvor lite frihet man føler når man opplever tisseuhell… men den følelsen man får av å IKKE ha det, hverken på trening eller når jeg leker med jentene, det er FANTASTISK!


Jeg elsker øvelsene, de får meg til å koble på hele kroppen og jeg føler meg lett i kroppen, og sterk. Er så taknnemlig for Hypopressiv trening Norge metoden, det er også en stor pluss å kunne gjøre det hjemme når det passer meg, og alltid kunne spørre om råd og få raskt svar på det jeg lurer på 🙂


ALLE som har født bør drive med Hypopressiv Trening!


Silje

Mamma til 2

Jeg er helt kvitt nedpress og underlivsprolaps!


Før jeg begynte med hypopressiv trening sleit jeg mye med nedpress, jeg hadde dårlig holdning, vondt i bekkenet, jeg sleit med inkontinens… Og så hadde jeg noe som jeg ikke tenkte hadde noe sammenheng – jeg sleit mye med halsbrann og sur oppstøtt.


Jeg syntes kurset hørtes for godt ut til å være sant, men jeg hadde så mye plager, så jeg meldte meg på.


Og det kurset her, det må være fremtiden, for det FUNKER!!


Siden jeg startet med kurset er nedpresset HELT borte, jeg har mye mindre smerter, og alle symptomene har blitt SÅ mye bedre, jeg er helt kvitt halsbrannmedisiner som jeg hadde gått på i over 10 år og jeg trodde jeg måtte fortsette med hele livet. Det viste seg at det kom fra spenninger i diafragma, som er det første man kartlegger når man starter kurset, noe jeg aldri hadde hørt om!


Jeg kan hoppe på trampoline uten å tisse på meg, bare det er helt sykt!


Jeg hadde fått høre at alle mine plager var «vanlige», og ja kanskje det er vanlig, men alle sammen fortjener å leve et liv der man kan holde på som før, at du kan dra på løpetur, hoppe på trampoline, herje, og gjøre AKKURAT det du vil!


Aslaug

Mamma til 2

«Jeg har fått midjen tilbake etter 5 barn, og nå kan jeg endelig gå ut av døra uten at naboen spør meg om jeg venter et til!


Etter 5 barn på 6 år, der de siste var tvillinger, føltes det ut som om alt i kroppen hadde blitt ommøblert. Jeg trodde ikke det var mulig å gjøre noe med magen, det hadde gått over ett år siden fødsel og det så fortsatt ut som om jeg var 8 måneder på vei.


Jeg måtte gå med et stort magebelte og løse klær, og ennå så jeg gravid ut. Men nå med Hypopressiv Trening, er det nesten helt borte etter kort tid, og det blir bare bedre og bedre! Det var helt avgjørende at jeg kunne trene hjemmefra i korte økter og når jeg hadde mulighet, ellers hadde jeg aldri klart det, livet er hektisk! Evig takknemlig for dette opplegget!»


Kristin

Mamma til 5

Jeg har klart å rette opp i bekken- og korsryggplager som jeg har hatt så lenge jeg kan huske! I tillegg har jeg fått mye mer kontakt med kjernen og bekkenbunnen, selv om jeg var veldig godt trent og aktiv fra før, så føler jeg meg enda sterkere og har fått bedre holdning.


Dette kurset er en gavepakke! Alle damer som nærmer seg eller er i overgangsalder bør ta det, det hjelper på så mye!

Fordi vi vet jo at man kan ha «knipt» og «holdt litt» og så kan det ha «gått greit», men etter overgangsalderen er det vanlig at det som har «gått greit» før ikke går så greit lenger…


Jeg er så imponert over dette kurset, måten man blir fulgt opp og hjulpet på veien, jeg er så glad for at jeg ble med!


Ingvild

Mamma til 2

Hva er Hypopressiv Trening Norge metoden?

Hypopressiv Trening er helt ulikt det du har prøvd før av kjerne- og bekkenbunnstrening, og vi har virdereutviklet treningsformen til å være så effektiv som mulig – derfor sverger tusenvis av kvinner til nettkurset vårt!


Gjennom en kombinasjon av pust- og holdningstrening, styrker du hele kroppen samtidig som du får kjernen og bekkenbunnenn til å jobbe SAMMEN igjen – slik at kroppen tåler livet slik du vil leve det (tenk: du kan nyse, hoppe elelr løfte uten å være redd for lekkasjer/smerter/nedpress!)!


Treningen gjør du i korte, effektive økter på under 15 minutter.


Du trenger ikke å være godt trent eller myk for å klare det. Du lærer teknikken steg for steg ila kurset, og trenger ingen forkunnskaper!

Nettkurs i Hypopressiv Trening Norge metoden

Få en kropp som fungerer – uten at du trenger å tenke på den hele tiden!

 • Grunnkurs i Hypopressiv trening – (opplæring i Hypopressiv trening steg for steg slik det er på privattimer – videoer du har tilgang til hele tiden og kan se på når du vil) – livslang tilgang (verdi 12.990,-)
 • 3mnd inkludert medlemskap i HYPO GOLD (live oppfølging hver mandag kl 20 + private spørretimer! ) (verdi 1797,-, etter 3mnd får du muligheten til å melde deg av uten binding)
 • Lukkede spørretimer 1-1 og i gruppe (verdi 1990,-)
 • Ubegrenset oppfølging (Uvurderlig!)
 • Guide til skadefri trening (Verdi 990,-)
 • Guide til å unngå vanlige feil (Verdi 990,-)
 • Lukket facebook gruppe (Uvurderlig!)

Total verdi minst 18.757,-!!!

Laveste pris

Laveste trekk

962 nå + 7 månedlige trekk

6472

Kr

Kr

962

/8 ganger

 • Laveste pris (kun én betaling)

 • Samlet verdi minst 18.757,-

 • 3 måneder HYPO GOLD inkludert, deretter 599,- pr mnd så lenge du vil (du kan melde deg av før trekkene starter, ingen binding)
 • 962,- i dag + 7 månedlige trekk. Til sammen 7696,-

 • Samlet verdi minst 18.757,-

 • 3 måneder HYPO GOLD inkludert, deretter 599,- pr mnd så lenge du vil (du kan melde deg av før trekkene starter, ingen binding)

Kurset er for deg som:

Eller du kan fortsette med å:

 • Virkelig ønsker å få kroppen til å fungere
 • Ikke ønsker å bruke tid på noe som ikke funker
 • Vil bruke den raskeste metoden for å få kroppen på plass
 • Vil bli kvitt nedpress og fremfallssymptomer
 • Vil få kontakt med underlivet igjen
 • Er ferdig med å ha ryggsmerter, bekkensmerter, skulder- og nakkesmerter
 • Lengter etter en sterk og stabil kjernemuskulatur
 • Vil bli kvitt lekkasjer
 • Vil få tilbake sexlivet ditt
 • håpe at ting «går seg til»
 • la være å gjøre ting du vil fordi kroppen ikke samarbeider
 • bruke masse penger på behandlinger og kjenne plagene komme tilbake etter kort tid
 • føle at du står på stedet vill
 • ikke føle deg vel
 • drømme om dagen du kan føle deg FRI i kroppen igjen
 • si nei til ting du egentlig vil gjøre fordi kroppen ikke tåler det
 • la selvtillitten bli ødelagt fordi kroppen ikke fungerer slik du vil og du har lekkasjer, nedpress, smerter og en mage du ikke kjenner igjen…

Nettkurset er din personlige EN TIL EN MOTIVATOR

STEG 1

STEG 2

STEG 3

Kartlegging av hvor du er i dag – finn ut av hvorfor du har de plagene du har!

Grunnleggende pusteteknikk & viktige teknikker for å optimalisere fremdriften

Lær de to første øvelsene og jobb med mobilitet

STEG 4

STEG 5

STEG 6

To øvelser til – samt enda mer fokus på justering

Nå begynner det å bli mer avansert! Øvelsene og aktivering blir mer intense.

Oppgradering på teknikken – maksimer resultatene dine!

STEG 7

STEG 8

STEG 9

Oppgradering på teknikken – maksimer resultatene dine!

Avanserte øvelser og utdypningsteknikk

Siste øvelsen

STEG 10

STEG 11

STEG 12

Øve med alle elementene på plass – føle resultatene komme!

Øve med alle elementene på plass – føle resultatene komme!

Sluttvurdering, evaluer fremgangen din og planlegg veien videre!

Hva er det du faktisk får?Hvordan fungerer det?

Suksesshistorier med underlivsprolaps

Du har sikkert hørt at nøkkelen til å bli kvitt underlivsprolaps er å gjøre knipeøvelser. Dessverre er det mange kvinner med underlivsprolaps som også har for stram bekkenbunn. Å spenne disse musklene mer kan gjøre problemet verre. Underlivsprolaps er innviklet, og trenger en helhetlig tilnærming som Hypopressiv Trening.


Med Hypopressiv Trening Norge metoden kan vi som regel reversere alvorlighetsgraden på fremfall/underlivsprolaps med to-tre grad (uavhengig av type prolaps). For de aller fleste, betyr dette at du kan bli kvitt alle symptomene (nedpress, tyngdefølelse, drag, vanskeligheter med å få tømt blære/endetarm, utfordringer med samleie, etc).


Hypopressiv Trening Norge Metoden jobber hollistisk med å reversere alle underliggende årsaker som har bidratt til prolapsen(e), og du vil faktisk KJENNE at prolapsen(e) løftes med hver øvelse - helt til det ikke lenger er et problem.

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet tusenvis av kvinner med underlivsprolaps

“Det jeg liker best med hypopressiv trening, er at jeg fikk så raske resultater! Nedpresset forsvant nesten umiddelbart.

Jeg var skeptisk til å starte, for jeg ville ikke bruke penger på helse, og annet enn alle anbefalingene jeg fikk og så, så var det ikke så mye forskning som beviste at det fungerte.

Jeg har født tre barn, og før jeg startet med kurset hadde jeg delte magemuskler, lekkasjer og nedpress.

Det føltes som om jeg nærmest hadde kollapset i overkroppen, jeg sleit med lekkasjer i nedoverbakke eller ved litt løping, og det meste av aktivitet førte til nedpress.

Jeg fikk beskjed om at det skulle gå seg til, og forsøkte øvelsene jeg fikk anbefalt av de jeg oppsøkte, men kjente ikke fremgang, og det var veldig vanskelig å få kontakt med muskulaturen.

Etter det tredje barnet bestemte jeg meg for å prøve kurset i hypopressiv trening, for nå ville jeg prøve alt for å få kroppen på plass.

Nå etter å ha drevet med hypopressiv trening er magen flatere og sterkere, jeg trenger ikke tenke på at magen ser gravid ut. Jeg har også fått mye mindre nedpress og bedre kontakt med kjernen og bekkenbunnen, og kan gå og løpe uten å være redd for lekkasjer! Jeg har lært så mye om kroppen min og hvordan den fungerer, og det forventet jeg ikke! Denne kunnskapen kommer jeg til å ha med meg hele livet.”


Nina

Mamma til 3

"Nå kan jeg endelig glede meg til hagesesongen igjen uten å grue med til nedpress og vondt i ryggen!


Jeg begynte å få nedpress ifm overgansgalder, før det hadde jeg fått det da jeg fikk menstruasjonen, men nå var det plutselig konstant!


Jeg var så redd for å måtte opereres, fordi mamma ble operert på min alder og ble aldri bra igjen - jeg hadde drevet med knipeøvelser, men det hadde ikke hjulpet i det hele tatt...


Men etter 3 måneder med nettkurset i Hypopressiv trening var jeg helt kvitt nedpressfølelsen! Det var helt fantastisk!

Da kunne jeg endelig la være å tenke på det, det var så befriende!


Som et bonus ble ryggsmertene også borte, og i år skal jeg kose meg i hagen igjen og lære barnebarna å dyrke både blomster og bær!"


Mette

Mamma og bestemor

«Før jeg begynte med hypopressiv trening sleit jeg mye med nedpress, jeg hadde dårlig holdning, vondt i bekkenet, jeg sleit med inkontinens... Og så hadde jeg noe som jeg ikke tenkte hadde noe sammenheng, men jeg sleit mye med halsbrann og sur oppstøtt.


Jeg syntes egentlig at kurset hørtes for godt ut til å være sant, men så hadde jeg så mye plager, så jeg meldte meg på.

Og det kurset her, det må være fremtiden, for det FUNKER


Siden jeg startet med kurset har jeg mye mindre smerter, og alle symptomene har blitt SÅ mye bedre, jeg er helt kvitt halsbrannmedisiner som jeg hadde gått på i over 10 år og jeg trodde jeg måtte fortsette med hele livet. Det viste seg at det kom fra spenninger i diafragma, som er det første man kartlegger når man starter kurset, noe jeg aldri hadde hørt om!


Jeg kan hoppe på trampoline uten å tisse på meg, bare det er helt sykt!


Jeg hadde fått høre at alle mine plager var «vanlige», og ja kanskje det er vanlig, men alle sammen fortjener å leve et liv der man kan holde på som før, at du kan dra på løpetur, hoppe på trampoline, herje, og gjøre AKKURAT det du vil!»


Aslaug

Mamma

Etter bare noen måneder med trening var jeg kvitt alle mine plager - nedpress, lekkasjer, og delte magemuskler! Jeg startet med hypopressiv trening etter min 5. fødsel, og ble helt bra igjen! Jeg kunne bære babyen min på tur, danse, hoppe, løpe som før. Jeg kjente meg mye sterkere i kroppen og har fått mye bedre holdning.


Siden da har jeg fått mitt 6.barn og jeg fulgte gravidkurset også mens jeg var gravid. Jeg hadde nesten ingen bekkenplager i graviditeten og rehabiliteringen etter fødsel gikk mye raskere og enklere. Jeg er så utrolig takknemlig for denne reisen med hypopressiv trenig, erfaringene jeg har gjort meg, og å vite at det er fullt mulig å ha en stabil og sterk kropp som tåler mammalivet selv om man velger å få mange barn.


Jeg startet med hypopressiv trening 4 mnd etter at mitt 5.barn ble født. Jeg hadde kroniske bekkensmerter fra ca.midten av graviditeten, lekkasjer, store delte magemuskler. Jeg klarte ikke å få kontakt med magemusklene eller bekkenbunnen. Jeg klarte ikke å stå, gå eller sitte uten smerter. Både lege og fysioterapeut mente at jeg måtte ta tiden til hjelp, men også at jeg måtte regne med at kroppen skulle bli litt ødelagt etter å ha født så mange barn.


Jeg gjorde knipeøvelser, jobbet med øvelser jeg fikk fra fysioterapeut, var på behandling hos kiropraktor og ble med på barseltrening med fysioterapeut også. Men det hjalp ikke, og jeg savnet en fungerende kropp - med 5 små trengte jeg å føle meg sterk igjen!


Det jeg likte best med nettkurset, var at jeg kjente effekt bare etter en uke som ga utrolig mye motivasjon til konsekvent trening. Kurset er veldig lett å følge , instruksjonene er tydelige. Jeg forsto med en gang hva var årsakene som førte til plagene denne gangen.


Luca

Mamma til 6

“Jeg vet nå at jeg fikk fremfall etter førstemann, men etter fødsel sa legen at det ikke fantes , og jeg tenkte at det var sånn det skulle være etter å ha født. Da jeg ble gravid igjen fikk jeg så mye plager at jeg måtte alltid være i nærheten av et toalett for å unngå uhell...


Etter noen få måneder med nettkurset, er ting mye mer på plass og jeg kan trille tur med sønnen min så langt jeg vil! Jeg trenger heller ikke å holde oppe underlivet mens jeg er på do.


Jeg vil anbefale på det varmeste å ta dette kurset for å kunne bruke kroppen slik den er ment, istedenfor operasjon eller leve med litt smerter her og der, den beste investeringen man kan gjøre er å ta vare på seg selv.


Jeg vil si hypopressiv trening er magisk, tross du selv må gjøre øvelsene"


Camilla

Mamma til 2

Suksesshistorier med delte magemuskler (diastase)

Den vanlige misoppfatningen er at delte magemuskler (rectus diastase) kan bli "fikset" ved å aktivere den dype kjernemuskulaturen. Forskning (og kanskje også din egen erfaring) viser oss at dette ikke virker for veldig mange.


Det som virkelig skal til for å LUKKE og rehabilitere delte magemuskler er å styrke bindevevet MELLOM magemusklene samtidig som vi reverserer trykket i kjernen. Da reverserer vi diastasen og får kjernen din til å fungere slik den skal igjen!


Vi har jobbet med tusenvis av kvinner for å reveresere delte magemuskler. Ja, til og med alvorlige tilfeller som hadde blitt fortalt at kirurgi var deres "eneste alternativ".

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet disse damene med delte magemuskler (diastase)

"Jeg kom over hypopressiv trening da jeg prøvde å gjøre noe med tyngden jeg kjente i underlivet… Lite visste jeg at jeg ville ende opp med å oppdage at jeg hadde en kjempestor diastase som jeg sannsynligvis hadde levd med siden min yngste datters fødsel (for 35 år siden!!!), og det bidro sannsynligvis til alle mine plager og andre symptomer.

Etter å ha brukt nettkurset i bare to måneder, klarte jeg å lukke diastasen min (jeg hadde fått beskjed om at det var fordi jeg hadde gått opp i vekt i overgangsalderen!), kvitte meg med ryggplagene og jeg kjenner ikke nedpress lenger! Jeg hadde ingen anelse om at disse tingene hang sammen, og jeg er evig takknemlig for at jeg fant Sadie og dette programmet og var i stand til å gjøre noe med det, selv i min alder. Jeg gleder meg til å kunne løpe etter barnebarna mine i mange år fremover. Jeg forteller døtrene mine og alle venninene mine om dette, ingen skal måtte leve med problemene deres så lenge som jeg måtte! Og til deg som tenker at nettkurs er vanskelig, det er det ikke!"


Trine 62 år

Mamma til 3, bestemor til 6

"Jeg hadde store delte magemuskler og et lite brokk etter mitt andre barn... jeg kunne ikke trene eller løfte uten å kjenne ubehag rundt navelen, og fikk beskjed om å operere... men jeg var ikke sikker på at jeg var ferdig med å få barn, men jeg turte ikke å bli gravid på nytt eller operere og så risikere tilbakefall i svangerskapet.

Etter kun 2 måneder med dette nettkurset har jeg lukket magemusklene helt, brokket er helt tilbake (det viste seg at det var grunnet magemusklene som var delt) og jeg føler meg sterk og enda bedre enn før - jeg anbefaler dette kurset til alle jeg kjenner, jeg hadde prøvd masse forskjellig og til og med andre kurs, men ingenting hadde virket før dette - så glad for at jeg tok sjansen!"


Marthe

Mamma til 2

"Etter å ha født to barn, hadde jeg dårlig holdning, delte magemuskler, litt lekkasjer og nedpress, og smerter i bekkenet... Jeg hadde fått høre at jeg måtte regne med at kroppen kom til å se annerledes ut etter flere barn, men jeg har alltid vært aktiv og hatt en kropp som fungerer, og det ville jeg tilbake til!

Jeg er så fornøyd, jeg har fått resultater på alle plan - lukket magemusklene, fått en sterkere kjerne, blitt kvitt nedpresset, lekkasjene og smertene!

Alle kvinner (og spesielt de som har født!) bør ta dette kurset - det er så enkelt å følge og du blir så motivert av å se og kjenne at det virker!"


Marie

Mamma til 2

“Hadde flere visst om dette kurset, er jeg sikker på at mange flere hadde hatt mindre problemer!


Kjernemuskulaturen har blitt sterkere og nå har jeg endelig mulighet til å begynne trene "vanlig" igjen. Magen har også blitt mye mindre utstående, noe som er veldig positivt!


For ca 6,5 år siden fikk jeg tredjemann. Jeg merket da at det var noe galt med magen min. Etter noe tid, fant jeg ut at jeg hadde delte magemuskler. Jeg merket dette ved bl.a. løft og trening, og hadde vondt i ryggen. Jeg prøvde "alt". Trening, fysioterapeut, mammamageøvelser og til slutt operasjon.


Hypopressiv trening gir kroppen en god følelse. Serien med øvelser tar ikke lang tid, og man har derfor mulighet til å gjøre serien flere ganger i uken. Da jeg ikke bor i Oslo, er jeg veldig glad for at det finnes nettkurs, live timer og privattimer på nett slik at jeg også har mulighet til å trene hypopressiv trening og jobbe meg mot målet mitt. Anbefales på det sterkeste!”


Kristine

mamma til 3

Hypopressiv trening er en effektiv treningsform, lett å lære, rask å gjennomføre. Det var så lett å følge med på det på nett!


Jeg har blitt sterkere i rygg- og bekkenmuskulatur, oppnådd lukking av diastase (6cm) - jeg har gått ned flere buksestørrelser uten å gå ned i vekt, det er helt utrolig!


Har mye mindre nedpress, og ryggsmertene er borte! Jeg ble overrasket over hvor raskt det virket selv om jeg hadde gått med plagene i mange år. Anbefaler det til alle damer, uansett alder, det er aldri for sent å gjøre noe med plagene dine!!


Anne

Mamma til 4 og bestemor til 5

"Etter at jeg fikk tvillingene mine så jeg ut som om jeg var 9 mnd på vei i over to år, og jeg følte meg helt ødelagt i kroppen, jeg gikk rundt som om jeg var 100 år gammel.


Jeg fikk tilbud om operasjon, men ville helst prøve å unngå det. Og er så takknemlig for at jeg fant hypopressiv trening og dette kurset!


Tenk at nå er magemusklene tilbake til normalen etter kun 12 uker med enkle og kjappe øvelser, og nå kan jeg løfte begge gutta samtidig!"


Katrine

Tvillingmamma

"Etter 5 barn på 6 år, der de siste var tvillinger, føltes det ut som om alt i kroppen hadde blitt ommøblert. Jeg trodde ikke det var mulig å gjøre noe med magen, det hadde gått over ett år siden fødsel og det så fortsatt ut som om jeg var 8 måneder på vei. 


Jeg måtte gå med et stort magebelte og løse klær, og ennå så jeg gravid ut. Men nå med hypopressiv trening, er det nesten helt borte etter kort tid, og det blir bare bedre og bedre! Det var helt avgjørende at jeg kunne trene hjemmefra i korte økter og når jeg hadde mulighet, ellers hadde jeg aldri klart det, livet er hektisk! Evig takknemlig for dette opplegget!"


Kristin

Mamma til 5

Suksesshistorier med lekkasjer (inkontinens)

Mange kvinner blir fortalt at lekkasjer og inkontinens skyldes for svak muskulatur. Og at de trenger å styrke bekkenbunnen for å bli kvitt disse problemene. Visste du at en bekkenbunn som er for stram også kan forårsake lekkasjer? Og at lekkasjer kan handle mer om trykkfordeling i buk og bekken enn om ren styrke?


Enten du får lekkasjer under aktivitet (hopping, løping eller løft) eller ved nys/hosting, eller om du lekker ansett hva du gjør, så tar vi tak i rotårsaken. Du omprogrammerer bekenbunnen din til å reagere på belastning, frigjør spenninger og bygger styrke - ved å samtidig løse opp i spenningene i bekkenbunnen.

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet tusenvis av kvinner med lekkasjer (inkontinens)

"ALLE som har født bør drive med hypopressiv trening! Som trebarnsmamma har jeg erfart hvor lite frihet man føler når man opplever tisseuhell... men den følelsen man får av å IKKE ha det, hverken på trening eller når jeg leker med jentene, det er FANTASTISK! Jeg elsker øvelsene, de får meg til å koble på hele kroppen og jeg føler meg lett i kroppen, og sterk. Er så taknnemlig for Sadie og hennes metode, det er også en stor pluss å kunne gjøre det hjemme når det passer meg, og alltid kunne spørre om råd og få raskt svar på det jeg lurer på :)"


Silje

Mamma til 3

“Nå kan jeg leke med barnebarnet mitt uten å være redd for lekkasjer, og kroppen kjennes sterkere ut enn noen gang. Jeg har til og med gått ned flere størrelser uten å slanke meg en eneste kilo, bare fordi jeg har fått midjen tilbake med Hypopressiv trening!


Jeg trodde lekkasjer, dårligere holdning, større mage og mindre følelse i underlivet var ting jeg måtte leve med nå som jeg er blitt eldre…


Men nå kan jeg løpe etter bussen uten å lekke, ta lange bilturer uten å måtte planlegge i forhold til tissepauser, og uten å tenke på blæra! Og kroppen og magen er så mye sterkere, og magen har blitt så mye mindre! Det hadde jeg aldri trodd nå som jeg er over 70. Alle kan klare dette kurset og alle vil ha godt av det, det er ingen grunn til å tro at det er for sent!”


Susana Gross

Mamma til 1, bestemor til 1

"Før kunne jeg ikke hoppe på trampoline! Etter 2 måneder med hypopressiv trening kan jeg hoppe så mye jeg vil uten noe form for lekkasje. I tillegg har jeg fått tilbake en god holdning og kroppskontrollen jeg hadde som yngre. Som idrettsutøver har jeg nok presset kroppen min for hardt i perioder. Det har ført til muskelspenninger i magen og nedpress. Å miste kontakten med kjernemuskulaturen har vært frustrerende, og i perioder har det vært smertefullt. Takket være hypopressiv trening og jevnlig oppfølging fra Sadie har jeg fått tilbake kontroll over kjernen min. Det er helt essensielt for at jeg skal fungere på trening, i konkurranser og ikke minst i hverdagen."


Gina

Langrennsløper

"Jeg trodde ikke plagene mine var store nok til at jeg ville se så gode resultater som jeg så på bildene til andre...


Jeg har hatt korsrygg- og bekkenplager siden graviditet nr 1 i 2012. Dette forverret seg etter graviditet nr 2 i 2014. Jeg forsøkte både offentlig og privat behandling flere ganger uten å bli bedre. Har fått inntrykk av at «vi har alle våre plager» og at dette var noe jeg måtte leve rundt og begrense aktiviteter som trigget smertene.


Jeg har i flere år slitt med trykk i brystet – dette har blitt behandlet som en del av lavt stoffskifte. Ingen har noen gang vurdert om det kan være noe annet. Det siste året sleit jeg med at jeg veldig plutselig måtte tisse og ikke klarte å holde meg – det var det som var avgjørende for å forsøke meg på hypopressiv trening.


Etter at jeg begynte med hypopressiv trening har trykket i brystet vært så å si borte og jeg har blitt mye bedre til å holde meg når jeg skal tisse; det kommer ikke så plutselig. Jeg føler meg sterkere når jeg er i aktivitet og er ikke så redd for at ryggen skal svikte. Endelig kan jeg trene yoga igjen, noe jeg har vært veldig forsiktig med fordi det har trigget smertene i korsryggen. Det er fantastisk deilig å kjenne at plagene mine blir bedre – og ikke minst å se at holdningen min har blitt så mye bedre.


Svaien i ryggen har jeg i alle år trodd bare er meg – men før og etter bildene er jo et synlig bevis på at denne treningen funker. Jeg er så inspirert til å fortsette med hypopressiv trening – anbefaler til alle!"


Hanne

Mamma til 2

Suksesshistorier med rygg-/bekkensmerter

Mange kvinner plages av smerter i korsryggen og bekkenet som holder dem tilbake fra å leve det livet de ønsker.


Kanskje har du blitt fortalt at du må styrke ryggen din for å behandle dette. Eller styrke kjernen. Eller du kan kjenne at noen øvelser hjelper midlertidig, eller du kjenner at noen øvelser gjør det verre.


Denne typen smerter kommer ofte fra en kombinasjon av to faktorer: svekket bindevev, for mye press /trykk på ryggraden og en kjerne/bekkenbunn som ikke skrur seg på når den skal. Hypopressiv Trening Norge metoden jobber med å reversere alle disse underliggende faktorene, og tusenvis av kvinner har brukt denne teknikken for å unngå kirurgi, også etter prolaps. 

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet tusenvis av kvinner med rygg- og bekkensmerter

"SADIE REDDET KROPPEN OG HELSEN MIN NESTEN TO ÅR ETTER JEG BLE MAMMA>>

Og det har LITE å gjøre med dette "etterbilde" jeg tok for noen dager siden, men jeg må innrømme at jeg føler meg bedre med en flat og sterk mage! Det er ryggen som har vært hovedproblemet, og ryggen blir bedre og bedre for hver dag som går. Dette tar meg nærmere målet mitt hver dag: å kunne trene som jeg ønsker, uten å få ryggsmertene tilbake, som igjen gjør at jeg kan leke med 2-åringen min, og ikke se på imens han leker med faren sin ... Livet mitt er hektisk og jeg trener når det passer meg, elsker at jeg har alt jeg trenger av veiledning og videoer å følge, så jeg bare trykke på play og følge øvelsene, og da er jeg ferdig med dagens øvelser på null tid!"


Mari Krogshus

Mamma

“Jeg har aldri født barn, men har hatt rygg-, og magesmerter i mange år. Prøvd masse forskjellig, men nå etter å ha brukt Hypopressiv trening i noen uker er smertene vekk! At jeg samtidig har fått midjen tilbake er jo heller ikke dumt, hehe.


Jeg jobber med stemmen, og jeg har kjent hvor mye bedre kontakt jeg har fått nå som kjernen og bekkenbunnen kobler seg på bedre. Anbefales på det varmeste!!”


Kristine Haugland

“Jeg er nesten kvitt smertene i korsryggen etter kort tid! Jeg tåler bæringen bedre og jeg kan gå lange turer med vogn uten å bli sliten/få smerter. Jeg ser på bilder at holdningen er endret og at jeg er mindre svai i ryggen. Magen er også flatere, det er jo en bonus! Det viktigste er at jeg kjenner at kroppen fungerer slik jeg ønsker.


Etter fødsel og med amming og bæring kom smertene i ryggen og jeg kjente at jeg hadde dårlig kontakt med magemusklene. Jeg fikk raskt vondt i korsryggen av både bæring og turgåing og selv om magen gikk tilbake følte jeg at den så oppblåst ut. Jeg mener at kroppen min skal få lov å bære preg av å ha bært frem et barn, men jeg er opptatt av at den skal fungere likevel.


Jeg liker godt at kurset bygger seg sakte opp slik at man får tid til hver øvelse. At treningen tar bare noen minutter i starten motiverer for å få det inn som rutine i hverdagen. Når man har alle øvelsene tar det fortsatt bare 15 minutter. Det er ikke alltid lett å la de 15 ledige minuttene gå til trening, men etter 12 uker ser jeg resultater og da er det lett å prioritere dette!”


Turid

Mamma til 1

“Jeg vil anbefale Hypopressiv trening og Sadie Lawler på det aller varmeste. Burde vært obligatorisk for alle jordmødre og helsesykepleiere å henvise alle damer til hypopressiv trening før/etter fødsel. Sadie er en utrolig dyktig, ekstremt kunnskapsrik, folkelig og tålmodig dame som brenner virkelig for dette 🙂 Og det FUNKER!”


Siri

“Plutselig kunne jeg gjøre en pull-up! Magen ser bedre ut. Jeg har fått funksjonen tilbake. Helt uventet har jeg fått mye mindre bekkensmerter. Jeg opplever sjeldnere flaue lekkasjer også.


Jeg sleit mest med smerter i bekkenet, og strevde med å kjøre bil fordi jeg måtte sitte lenge. Men det trodde jeg ikke man kunne gjøre noe med. Magen min prøvde jeg hele tiden å gjøre noe med, den var stor og rundt og så gravid ut… Jeg spente den hele tiden for å holde den inne og forsøke å lukke magemusklene. Det lært jeg også å gjøre noe med!


Dette burde alle mennesker visst om!”


Marit

Mamma til 2

Smertene i ryggen er helt borte, jeg har bedre fordøyelse, bedre holdning og bedre/ dypere pust. Andre vondter som stivhet i skulderbladene/ nakken er også borte. Og så har magen blitt flatere!


Jeg hadde ofte vondt/ var øm i korsryggen. Jeg kunne ikke skjønne hvor problemet lå siden jeg brukte hver ledige stund jeg hadde til å gjøre yoga, gå/ løpe i ulendt terreng, og når plagene ble verre; øvelser med fokus på å styrke mage- og rygg- muskler.


Nå når jeg ser tilbake kan jeg tydelig se at jo mer jeg prøvde å bli sterk, jo mer vondt fikk jeg.


Jeg hadde sett reklame for nettkurset lenge, og tenkte at jeg ikke hadde disse problemene - jeg tenkte at dette ikke angikk meg, rett og slett! Jeg hadde jo "bare" vondt i ryggen.


Det aller beste er jo alle fordelene med hypopressiv trening - jeg er kvitt smertene i ryggen, har bedre holdning, magen har blitt sterkere og flatere, fordøyelsen er bedre, og jeg puster så mye lettere! Hypopressiv trening er veldig effektivt, så jeg klarer i større grad å si til barna og mannen min at "nå skal jeg være for meg selv, for jeg skal trene!" Jeg ble også positivt overrasket over at nettkurs fungerte bra for meg, jeg så for meg at jeg ikke kom til å like det, men tok feil 🙂


Ingrid

Mamma til 2

Ofte stilte spørsmål

Hvilken type trening er det? Må jeg være på et visst nivå?

ABSOLUTT IKKE! Treningen består av puste -og aktiveringsteknikker og har INGENTING med din «treningsform» å gjøre. Det er uavhengig av kondisjon, styrke og treningserfaring.Det handler om å få kontakt, løse opp og de fleste øvelsene gjøres imens man er i «i ro».

Må jeg kunne noe om Hypopressiv Trening for å ta kurset?

ABSOLUTT IKKE! Jeg forklarer deg ALT helt konkret, gjennom alle ukene. Det er så enkelt for jeg guider deg og viser deg ala «Nå skal du gjøre akkurat dette», og så viser jeg det på video!

Når etter fødsel kan jeg starte med Hypopressiv Trening?

5-6 uker etter fødsel.

Blødningen etter fødsel skal ha avtatt og det skal ha gått 6 uker siden inngrep, om det var inngrep under fødsel, som keisersnitt og/eller klipping/revning

Kan jeg bli med om jeg er gravid?

DESSVERRE IKKE. Vi har et eget kurs for gravide, så sjekk ut denne siden om du ønsker en optimal fysisk helse som gravid! Det er viktig å påpeke at dette ikke er noen risiko ved å trene dette om du prøver å bli gravid!

Finnes det noen medisinske tilstander der hypopressiv trening ikke er anbefalt?

Veldig godt spørsmål! I tilfelle høyt blodtrykk, Crohn’s, IBS, avansert brokk, asthma er det fint å høre med oss før du starter på kurset, så du kan være trygg på å komme i gang. Det kan være nødvendig med litt mer veiledning der vi kan gi individuelle tilpasninger eller lære bort en alternativ pusteteknikk.

Er det vanskelig å følge videoene?

Nei! Teknikken er nøye forklart og viser deg vanlige feil slik at du lett kan unngå dem!

Kan dette hjelpe om jeg ikke har barn?

JA, SADIE HAR HJULPET MANGE! Ryggvondt er dessverre en del av manges liv, om vi er mammaer eller ikke!Disse teknikkene har hjulpet utallige kvinner uten barn til en smertefri kropp.

Hvordan funker kurset egentlig?

GODT SPØRSMÅL! For hvert steg, er det en «lære» video, der du lærer det nye du skal lære den uken/ukene.Etter det er det en «trene» video, som du bruker når du har lært deg teknikken og bare skal trene! Så trener du med den frem til du er klar for å gå videre til neste steg!

Hvor lenge og ofte må jeg trene? Og kan jeg trene hjemme?

15 SMÅ MINUTTER, 4 GANGER I UKEN Og du kan trene hjemme, absolutt! Jeg personlig har variert litt, jeg har ofte trent hjemme, men også gjort øvelsene før og etter treningen når jeg trener på senter!

Hvor lang tid tar det før jeg får resultater?

ALT FRA FÅ DAGER TIL 10 UKER! Det avhenger av utgangspunktet ditt, hvor mye spenninger du har, hvor omfattende skadene er, og hvor lett du får til teknikken (vi kartlegger dette i starten av kurset).Men du vil kunne se at det skjer endringer og fremgang i løpet av de første 8-10 ukene, jeg personlig merket endring bare etter en uke!

Må jeg møte opp til visse tider?

Nei, alt du trenger er inne i portalen og du bestemmer selv når og hvor du skal trene. Du har kurset for alltid, så selv om du ikke følger tempoet som er anbefalt, så havner du aldri bak!

Hva er den totale prisen og kan jeg betale på en anne måte?

5997,- ER DEN TOTALE PRISEN! Vil du dele det opp, betaler du bittelitt ekstra da det koster oss litt ekstra, du kan velge mellom 3 eller 7 delbetalinger. Du beholder grunnkurset for alltid, og etter 3 måneder velger du om du vil beholde tilgangen til LIVE timer, eller melde deg av uten binding 🙏🏻

Hvor lenge varer det?

KURSET ER LAGT OPP TIL Å GÅ OVER 12 UKER! Du kan bruke kortere eller legere tid på hevrt steg, om du ønsker det. Du får nye øvelser og teknikker du skal lære for hvert steg. Du beholder kurset livet ut og kan gå inn og ta det når du vil. Mange liker å bruke øvelsene uavhengig av kursets varighet, litt «her og der». Dette anbefales først etter du har gjennomgått de 12 ukene.

Jeg er så sikker på at kurset mitt vil forbedre og styrke kroppen din at jeg tar på meg all risikoen som er involvert.


Jeg tror SÅ MYE på systemet mitt, og jeg vil gjøre at du skal føle deg rolig når du tar denne avgjørelsen. Jeg vil at du skal føle deg trygg.


Garanti: Hvis du føler at mitt 12-ukers kurs ikke hjelper deg til å føle deg bedre i kroppen din etter å ha brukt alle teknikkene og øvelsene jeg viser deg i løpet av kurset, så får du pengene tilbake.


Er du klar til å ta neste skritt og få tilbake kroppen, selvtilliten og hele livet ditt for å føle deg lykkelig igjen hver eneste dag?